Mintgarden's kennel

Pennut kasvavat tavallisessa kodissa ja tavallisen perhe-elämän keskellä, jossa ne jo pienestä pitäen altistuvat oikeille ärsykkeille päivittäisen käsittelyn ja hoidon myötä kasvaakseen tasapainoisiksi pentukoiriksi, jotka ovat valmiita 8-12 viikon luovutusiässä eroamaan laumastaan ja liittymään uuteen. Ne käyvät läpi säännöllisen madotusohjelman ja luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina, aina rekisteröityinä ja tunnistusmerkittyinä. Jokainen pennunostaja saa mukaansa kattavan hoito-ohje-paketin, penturuokaa, tietoa rodusta sekä tukemme ja apumme kaikille tuleville vuosille.

Mietithän aina koiranhankinnan loppuun saakka, sillä koira on pitkäaikainen ystävä, joka elää usein yli kymmenvuotiaaksi. Koira vaatii aina koulutusta ja jokainen koira käy läpi useita eri kasvuvaiheita, jolloin se ei aina ole omistajalleen välttämättä kaikilta osin mieluinen. Mittelspitz usein on myös melko hidas kehittymään, sekä henkisesti että fyysisesti, ja vaatii siten kärsivällisen omistajan. Mielellämme kerromme rodusta ja pentueistamme niistä kiinnostuneille.

Our puppies grow in a normal family environment, where they are handled daily and therefor are exposed to different type of stimuli to be able to grow up into balanced puppies, ready to leave their old pack and join a new one in the age of 8-12 weeks. Our puppies are regularely wormed and vet checked before sale. They are always registered and microchipped and are given away with some puppy food and our support.

Please remember that buying a dog is always a long term decision. Mittelspitzes often live over 10 years and are slow developers, both physically and mentally, which requires some patience from the owner. We are happy to answer your questions.

F-pentue - kaikilla omat uudet ihanat kotinsa! F-litter - all have now their lovely new homes!

Suunnitteilla 2020

Ei pentuja suunnitteilla.

Omistuksessamme ei ole tällä hetkellä yhtään jalostusikäistä narttukoiraa, joten pentuja ei ole suunnitteilla lähitulevaisuudessa. Suosittelemme kääntymään Suomen Mittelspitz ry:n pentuvälityksen puoleen.

 

 

Planned for 2020

No litters planned.

Kairo Magická Hvezda photo by S. Hänninen
Mintgarden's Eskilstuna photo by R. Ulmanen
C.I.B Tempore Fights Fires Photo by L. Ruotsalainen
FI MVA Mintgarden's Lithium Photo by K. Salminen